Dapix a scris:
Nu se poate LEGAL sa fiți trecut codebitor fără să semnați în original contractul cu Banca.
Nu va poate exonera nimeni prin acțiune în civil.
Singura șansă este sa faceți plângere penală pentru fals, și probabil uzurpare de semnatură, iar în caz de executare silită să faceți contestare la executare prin care sa motivați că ați depus plângere penală în legătura cu creditul respectiv.
`
Sau ca să nu-i faceți rău soției, aveți varianta să acceptați situația așa cum este........
Asa stiam si eu, si ma gandesc ca totusi o banca nu ar face asa ceva, sa ii dea in numele meu fara mine de fata sau sa o lase pe ea sa semneze in locul meu, dar repet ma astept la orice.
Nu vreau sa ii fac rau dar m-am saturat de probleme create de ea, nu e prima datorie sau problema pe care ea o face fara ca eu sa stiu si eu trebuie sa o rezolv. Depinde si cat e suma creditului, daca nu e mult pot incerca sa o platesc dar daca a luat de ordinul miilor de euro (desi nu imi explic de ce ai da asa mult cuiva cu venituri f mici), sa nu mai zic zeci de mii, nu am ce sa fac.