avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conflict angajat -angajator după revenirea din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conflict angajat -angajator după revenirea din ccc

Buna seara ,
Revenirea din CCC S-a produs ca un șoc ,aflând ca nu mai dețin funcția de conducere (atribuțiile pe care le aveam inainte nu le mai Execut ,dându-mi-se unele de rang inferior si evident si schema de bonusare una inferioară celei pe care am avut-o inainte de a intra in CCC .
Menționez ca salariul brut a ramas același .
Cum procedez ca sa-mi reiau activitatea de dinainte de CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 21 Septembrie 2017
Sesizati ITM-ul/ Inspecţia Muncii, pentru incalcarea de catre angajator a dispozitiilor art.10 alin.8 din Legea 202/2002.

art.10
...
(8) La încetarea concediului de maternitate, a concediului pentru creşterea copiilor în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilităţi sau a concediului paternal, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă ori la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente, şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Ajustarea salariului la intoarcerea din ccc Iulia Nicoara Iulia Nicoara Buna seara, In februarie voi reveni din CCC, dupa 1 an si 9 lui. As dori sa stiu daca este normal sa primesc un salariu mai mare, ajustat cu toate maririle ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor de psihopedagogie specială, pe un ... Cata9.8 Cata9.8 Bună ziua! Sunt profesor de psihopedagogie specială, pe un post titularizabil cu contract pe perioadă nedeterminată. În anul 2022 am intrat în CCC, iar ... (vezi toată discuția)