avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit ipotecar, girant înregistrat în Biroul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Credit ipotecar, girant înregistrat în Biroul de Credit

Buna ziua. Sunt in biroul de credite ca si rau platnic find coplatitor al unui credit. Intrebarea mea este daca sotul face un credit ipotecar in care trebuie sa semnez si eu, poate banca pune ipoteca pe imobil dupa achitarea lui din cauza mea?
Cel mai recent răspuns: Ileana.21 , utilizator 11:23, 21 Septembrie 2017
Nu cred ca banca va admite sa fiti coplatitoare la ipotecar din moment ce sunteti deja in Biroul de Credite.
Company Advising a scris:

Nu cred ca banca va admite sa fiti coplatitoare la ipotecar din moment ce sunteti deja in Biroul de Credite.

Tocmai asta este ca am gasit o banca pe care nu o intereseaza ca sunt coplatitor.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Ileana.21, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca Gavrila_Ady Gavrila_Ady Fratele meu vrea sa faca pentru mine un imprumut tip credit de nevoi personale cu ipoteca (eu nu pot sa-l fac pentru ca sunt in baza de date ca rau ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar executat silit Ileana.21 Ileana.21 Buna ziua. Eu sunt coplatitor la un credit aflat in biroul de credit. Iar acuma am facut un contract la banca pentru un credit ipotecar in care figurez ca ... (vezi toată discuția)