Buna ziua. Eu sunt coplatitor la un credit aflat in biroul de credit. Iar acuma am facut un contract la banca pentru un credit ipotecar in care figurez ca sotie. Se poate pune proprire pe locuinta din cauza datoriei mele?
Dar in cazul in care divortam inainte de semnarea contractului de vanzare cumparare al imobilui chiar daca la banca figuram casatoriti?
Partea dvs din bunul comun (imobilul nou dobandit prin credit ipotecar) teoretic poate fi executata silit.
In cazul divortului e posibil sa nu se mai incadreze in conditiile de obtinere a acelui credit ipotecar.
Partea dvs din bunul comun (imobilul nou dobandit prin credit ipotecar) teoretic poate fi executata silit.
In cazul divortului e posibil sa nu se mai incadreze in conditiile de obtinere a acelui credit ipotecar.
Ipoteca apartament
iulya15
buna ziua am si eu o intrebare ,in urma cu 2 ani am luat 2 credite de nevoi personale fara ipoteca si fara garantii,fara girantii,in urma problemelor ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar
agud
Sunt garant ipotecar intr-un contract de credit. Mai exact, fratele meu a luat niste bani din banca, iar eu am girat cu locuinta mea. Mentionez ca in perioada ... (vezi toată discuția)