Bună dimineața acum 3 luni am dat in judecată tatăl fetiței mele pt ca nu era de acord sa părăsesc țara si instanta a fost de partea mea problema este ca in hotarare spune spania si austria iar jos unde spune in numele legi specifică doar austria iar eu trebuie sa ajung si in spania imi cauzează cu ceva ca nu scrie?va mulțumesc anticipat
A trecut termenul de apel? Dacă hotărârea e definitivă, adresaţi instanţei o cerere de îndreptare a erorii materiale.Este bine ca în sentinţă să fie trecută şi Spania, pentru a evita necazuri ulterioare.
Da, dar trebuie să depuneţi copia sentinţei, subliniaţi partea din hotărâre unde scrie că instanţa va aproba suplinirea semnăturii pentru Austria zona..şi Spania zona....şi cereţi specificarea acesteia în dispozizivul hotărârii.
Spune asa :
Așadar având în vedere că pârâul refuză exprimarea acordului emiterii pașaportul simplu sau electronic privind ca minora.....instanta urmează să admită acțiunea si sa suplinească consimțământul in vederea emiterii pașaportul pt ca minora sa se deplaseze împreună cu mama sa pt o perioadă de un an in Spania ,În Austria localitatea Graz de la rămânerea definitivă a prezentei sentinte
Subsemnata .........., reclamantă în dosarul....., prin prezenta solicit îndreptarea erorii materiale survenite în dispozitivul sentintei nr...din...., întrucât nu este specificată şi destinaţia Spania, admisă de instanţă., drept pentru care solicit completarea dispozitivului hotărârii şi cu destinaţia Spania, alături de Austria.
Mulţumesc.
Custodia copilului
cori32
Sant disperata. Am un baietel de 2 ani si 4 luni rezultat din relatia cu un cetatean austriac , plateste pensie alimentara dar doar atat nu isi da interesul ... (vezi toată discuția)