avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suplinirea acordului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suplinirea acordului

Bună dimineața acum 3 luni am dat in judecată tatăl fetiței mele pt ca nu era de acord sa părăsesc țara si instanta a fost de partea mea problema este ca in hotarare spune spania si austria iar jos unde spune in numele legi specifică doar austria iar eu trebuie sa ajung si in spania imi cauzează cu ceva ca nu scrie?va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Enache Ana , utilizator 17:03, 21 Septembrie 2017
A trecut termenul de apel? Dacă hotărârea e definitivă, adresaţi instanţei o cerere de îndreptare a erorii materiale.Este bine ca în sentinţă să fie trecută şi Spania, pentru a evita necazuri ulterioare.
Da a trecut termenul ce trebuie sa specific in cerere mai exact pt ca acolo scrie ca pot pleca în austria zona Graz sa puna si spania zona Osuna?
Da, dar trebuie să depuneţi copia sentinţei, subliniaţi partea din hotărâre unde scrie că instanţa va aproba suplinirea semnăturii pentru Austria zona..şi Spania zona....şi cereţi specificarea acesteia în dispozizivul hotărârii.
Spune asa :
Așadar având în vedere că pârâul refuză exprimarea acordului emiterii pașaportul simplu sau electronic privind ca minora.....instanta urmează să admită acțiunea si sa suplinească consimțământul in vederea emiterii pașaportul pt ca minora sa se deplaseze împreună cu mama sa pt o perioadă de un an in Spania ,În Austria localitatea Graz de la rămânerea definitivă a prezentei sentinte
Judecătoria...........
Dosar nr:........

Domnule preşedinte

Subsemnata .........., reclamantă în dosarul....., prin prezenta solicit îndreptarea erorii materiale survenite în dispozitivul sentintei nr...din...., întrucât nu este specificată şi destinaţia Spania, admisă de instanţă., drept pentru care solicit completarea dispozitivului hotărârii şi cu destinaţia Spania, alături de Austria.
Mulţumesc.

Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
Martonze, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodia copilului cori32 cori32 Sant disperata. Am un baietel de 2 ani si 4 luni rezultat din relatia cu un cetatean austriac , plateste pensie alimentara dar doar atat nu isi da interesul ... (vezi toată discuția)
Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)