avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suplinirea acordului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suplinirea acordului

Bună dimineața acum 3 luni am dat in judecată tatăl fetiței mele pt ca nu era de acord sa părăsesc țara si instanta a fost de partea mea problema este ca in hotarare spune spania si austria iar jos unde spune in numele legi specifică doar austria iar eu trebuie sa ajung si in spania imi cauzează cu ceva ca nu scrie?va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Enache Ana , utilizator 17:03, 21 Septembrie 2017
Mulțumesc frumos
Si inca ceva eu pt spania nu am depus niciun act decât am spus că vreau sa ajung si acolo este posibil sa trebuiască sa introduc o altă cerere pt asta si sa aduc dovezi ca am la cine sa merg ?
Doamnă, prin cererea dvs. cereţi doar o îndreptare a unei erori de redactare, nu se reia judecata ca să trebuiască să duceţi dovezi.Instanţa a stabilit că suplineşte semnătura pentru Spania şi Austria, la redactare s-a uitat menţionarea Spaniei, atât.
Va multumesc pt timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului cori32 cori32 Sant disperata. Am un baietel de 2 ani si 4 luni rezultat din relatia cu un cetatean austriac , plateste pensie alimentara dar doar atat nu isi da interesul ... (vezi toată discuția)
Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)
Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)