avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract închiriere, proprietar cu comportament abuziv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract închiriere, proprietar cu comportament abuziv

Am semnat un contract de închiriere in aprilie pt o vila la Navodari,incepand cu 20 mai- 20 septembrie, pt a caza angajații,
Imediat cum au intrat angajații in casa, a apărut proprietara și intra în casă tot timpul , angajații fiind la serviciu.
Toată vara am avut discuții cu ea, nu am ajuns la nicio înțelegere de a nu mai intra in casă.
Angajații au acuzat că le lipsesc bani în nenumărate rânduri.
Mai rău le lua si hainele.
În data de 09 septembele, a dat afară ultimul angajat, în condițiile în care aveam plătit până în 20 sept.
Am chemat poliția, nu au avut ce sa i facă, spunând că este casa ei.
Nu ne ă dat facturi dar spune că avem mult de plată.
Ce putem face pt a recupera banii și pt a nu fi dați tot noi in judecată ca nu am respectat contractul (este semnat pe firma, neînregistrat la anaf!, pt ca nu a vrut , ne ă dus cu vorba ca o sa l înregistreze dar nu a facut-o)
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:34, 21 Septembrie 2017
Initial incercati solutionarea amiabila avand drept temei clauzele contractual asumate
Daca amiabil nu solutionati ,analizati oportunitatea instituirii cu pretentii in instanta impotriva locatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatoria tisescuirina tisescuirina Acum 3ani sotul meu inpreuna cu un var au luat un credit pe firma lui maicasa .afacerea a inforit iar varu a spus ca se retrege si ca vrea bani ca sa gandit la ... (vezi toată discuția)
Problema cu locatorul kable kable Va salut! Am un contract de locatiune pana in luna martie a anului viitor pentru un apartament cu 3 camere. Proprietara m-a anuntat ca va aduce de luna ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)