avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa pusa ca ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa pusa ca ipoteca

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca se poate asa ceva. In 2012-2013 in timpul divortului,sotul a cumparat un teren in urma unui imprumut facut la banca punand ipoteca pe casa in care locuiam. Acea casa am cumparat-o impreuna in 2000 de la parintii mei cu uzufruct viager. Nu am semnat nici eu nici mama(tatal a decedat in 2012), nici o hartie pentru imprumut. Este posibil sa fi facut acel imprumut fara ca noi sa stim ceva? A fost legal? Va multumesc pentru timpul acordat .

Alte discuții în legătură

Anulare partiala act vanzare-cumparare cu uzufruct viager deditel deditel Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri,avocatul platit a disparut si nu stiu ce se va intampla.In 2000 parintii ne-au facut mie si sotului un act ... (vezi toată discuția)
Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare-cumparare deditel deditel In anul 2000, doi parinti au facut fetei si ginerelui un act vanzare-cumparare cu uzufruct viager pt casa in care locuiau toti.In timp relatiile dintre copii ... (vezi toată discuția)