avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... LUCRARI EXECUTATE CU O COMPANIE IN INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

LUCRARI EXECUTATE CU O COMPANIE IN INSOLVENTA

Dorim sa realizam o lucrare de constructie fundatie, iar funizorul se afla in procedura insolventei. Care suntr riscurile?
Cel mai recent răspuns: Radu Lupascu , Practician in insolventa 13:58, 26 Septembrie 2017
Riscurile sunt aceleasi ca cele existente atunci cand lucrati cu o societate solvabila. Sfatul meu ar fi sa le solicitati garantie de buna executie si sa nu faceti plati in avans.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie ContSters79057 ContSters79057 Doresc sa stiu cum pot afla si de unde pot afla daca o societate comerciala are bunuri pe societate ( atat bunuri materiale cat si bani in conturii ) pentru a ... (vezi toată discuția)
Executare lucrari bloc cu firma in faliment smaria smaria Buna ziua, Daca o asociatie de proprietari a angajat o lucrare de refacere fatada bloc cu o firma care figureaza pe site-ul Tribunalului Buc in procedura de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament asupra caruia exista o ipoteca - scrisoare de garantie moradi moradi As dori sa stiu daca exista o procedura sigura de urmat pentru achizitionarea unui apartament asupra caruia exista o ipoteca la banca reprezentata printr-o ... (vezi toată discuția)