avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Raspuns urgent!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Raspuns urgent!

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Un minor poate pleca neinsotit intr-un zbor din Bucuresti la Iasi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 15:36, 21 Septembrie 2017
Va sfatuiesc sa va consultati cu reprezentantii companiei aeriene cu care ar urma sa zboare.
Depinde de varsta si companie.
Luati legatura cu acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excursie copil in strainatate lamar lamar Unul din baietii mei locuieste si lucreaza in Anglia de circa 5 ani. Fiul meu cel mic are 16 ani si asi vrea sa-l trimit in vacanta de vara pentru o saptamana ... (vezi toată discuția)
Procura trecere frontiera craciun151 craciun151 buna ziua pentru un copil de 16 ani care va pleca neinsotit in vara cu avioniul in elvetia trebuie procura? daca da ce elemente obligatorii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani,poate iesi din tara fara insotitor? alexandra2000 alexandra2000 Buna ziua.Fiica mea a fost chemata de verisoara ei in italia luna viitoare,dar ea nu poate veni dupa ea si nici eu sau tatal ei nu o putem duce.Se poate face ... (vezi toată discuția)