avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare bani bilete concert
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare bani bilete concert

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Am cumparat anul trecut 2 bilete la un concert, ce urma sa aiba loc in decembrie 2016. Acesta s-a amanat din motive tehnice...anul acesta, la sfarsitul lui iulie, am trimis biletele agentiei (din Bucuresti) care s-a ocupat de organizarea concertului. Am comunicat prin email cu dumnealor, mi-au transmis ca platile se fac in ordine cronologica, sperand ei ca la sfarsitul lui august, sa ajunga si la mine.
Suntem la final de septembrie, le-am trimis deja 3 email-uri de la inceputul lunii si n-au raspuns la niciunul. Tot sun la numarul de contact afisat de pe Facebook si suna, dar intra mesageria. Luni, mi-a raspuns o doamna, i-am explicat situatia si mi-a spus ca a transmis situatia, dar ca s-a intarziat mult cu platile. Si atat!
Tot sun, dar nu raspund pe nicio cale...ce pot face? Cum imi pot recupera banii? Sunt cateva sute de lei la mijloc...
Sper sa ma ajutati cu un raspuns!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabi-ela , utilizator 16:40, 22 Septembrie 2017
Depuneti o plangere la ANPC, insotita de probele pe care le aveti (copie de pe bilete, print de pe mailuri, etc)
Aveti grija ca termenul de prescriptie in aceste cazuri este de 1 an. Exista si cazuride intrerupere a acestui termen, din acest motiv incercati sa obtineti un raspuns scris de la ei,prin care recunsc datoria.
Multumesc mult pentru raspuns! Nu stiu daca mai pot obtine vreun raspuns din partea dumnealor, dar o sa merg la Opc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model reclamatie opc Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Va rog ma puteti ajuta cu un model de reclamatie adesata OPC-ului contra Cosmote-ului? Va multumsec frumos (vezi toată discuția)
Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio informatie despre starea lui virturs virturs Buna ziua. Am o problema cu un produs in garantie la EvoMag. Acesta a intrat in service in data de 2 octombrie. Pe 17 octombrie am sunat la customer care, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la curier, rezolvata negativ dupa un an de zile de la depunere. Ovi789 Ovi789 Buna, Anul trecut in februarie am achizitionat o baterie auto online de la ,agazinul XY si a fost livrata de UC. M-am dus personal la depozitul lor sa o ... (vezi toată discuția)