avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio informatie despre starea lui

Buna ziua.

Am o problema cu un produs in garantie la EvoMag. Acesta a intrat in service in data de 2 octombrie. Pe 17 octombrie am sunat la customer care, mi s-a zis ca este in service si nu se stie nimic mai mult; doamna de la telefon nici nu stia sa imi zica un numar de telefon de la service... si mi s-a promis ca voi primi instintare prin email, dar de pe 17 oct pana acum, 18 nov, nu am mai primit niciun e-mail din partea evomag, Ca o paranteza, le-am trimis 8 e-mailuri intrebandu-i de produs, dar nimic. Am mai vazut un caz aici pe site, dar era vorba de 15 zile. As dori sa imi iau banii inapoi pentru ca este absurd; sunt aproape 2 luni, eu stau fara produs si ei cu banii in buzunar.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
virturs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:13, 18 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Depuneti o sesizare la ANPC
E bun acest link? reclamatii anpc ro Reclamatie.aspx

Ar trebui sa aleg reziliere pentru a primi banii inapoi, nu?
Incercati cu cel de mai jos si scrieti exact ce ati scris si aici
[ link extern ] /
Multumesc, Aveti vreo idee cat dureaza pana primesc raspuns?
Din ce cunosc... intre 30 si 45 de zile.

Alte discuții în legătură

Service 15 zile depasit Robert_88 Robert_88 Buna Ziua, Mi-am cumparat un telefon de pe eovmag(sa nu va luati nimca de la evomag, niciodata) in decurs de o luna s-a stricat, l-am trimis in service si ... (vezi toată discuția)
Inlocuire telefon in garantie cu altul de alta culoare valentinleonte valentinleonte Buna ziua, In 2016 am cumparat de la cel.ro un smartphone samsung de culoare neagra. Chiar am platit putin mai mult pentru acest model pe negru, fiind la mare ... (vezi toată discuția)
Nu am mai primit telefonul inapoi Emilia1109 Emilia1109 Buna ziua, am cumparat un telefon pe 16.06.2019 de la evomag dupa 3 luni ia aparut pete pe ecran pe data de 30.09.2019 lam dus la evomag si ei au zis ca il ... (vezi toată discuția)