avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Service 15 zile depasit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Service 15 zile depasit

Buna Ziua,

Mi-am cumparat un telefon de pe eovmag(sa nu va luati nimca de la evomag, niciodata) in decurs de o luna s-a stricat, l-am trimis in service si tot astept sa mi-l returneze, au depasit cele 15 zile cu inca vreo 15, am tot trimis mailuri si dat telefoane, in zadar, la mailuri sau telefoane nu se raspunde. As vrea sa fac sesizare la ANPC dar din cate am citit pe forumuri trebuie sa primesc raspuns de la service-ul la care a ajuns telefonul sa poata sa faca ei(anpc-ul) ceva(aicea s-ar putea totusi sa gresec, asa ca as vrea sa ma lamuriti daca chiar asa este). Ce pot sa fac? Mi se pare ca cazul asta intra deja la furt, sa depun plangere penala? Un avocat ar putea sa rezolve problema, daca actionez evomag/service-ul in instanta? Am confirmarile pe mail cum ca telefonul a ajuns in service.
(Telefonul a fost cumparat in rate fara dobanda, practic nu ii platit integral, se poate cumva bloca plata telefonului in continuare?)

Va multumesc anticipat,
Robert
Cel mai recent răspuns: Robert_88 , utilizator 04:57, 14 Februarie 2019
Trebuie să vi-l înlocuiască dacă au fost depășite cele 15 zile, încercați prima dată cu o somație prin avocat.
În asemenea spețe, la mine a mers cu somație, n-am ajuns în instanță, dar am făcut somația ca o veritabilă cerere de chemare în judecată.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefon andy98 andy98 Buna ziua, pe data de 15 septembrie mi-am trimis telefonul in service pe motiv ca mi s-a stricat senzorul de amprenta si touchscreen-ul ramanea blocat intr-un ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio informatie despre starea lui virturs virturs Buna ziua. Am o problema cu un produs in garantie la EvoMag. Acesta a intrat in service in data de 2 octombrie. Pe 17 octombrie am sunat la customer care, ... (vezi toată discuția)
Inlocuire telefon in garantie cu altul de alta culoare valentinleonte valentinleonte Buna ziua, In 2016 am cumparat de la cel.ro un smartphone samsung de culoare neagra. Chiar am platit putin mai mult pentru acest model pe negru, fiind la mare ... (vezi toată discuția)