avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nu am mai primit telefonul inapoi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nu am mai primit telefonul inapoi

Buna ziua, am cumparat un telefon pe 16.06.2019 de la evomag dupa 3 luni ia aparut pete pe ecran pe data de 30.09.2019 lam dus la evomag si ei au zis ca il trimite in service return din baia mare dupa doua saptamani de stat in service primesc mesaj pe 11.10.2019 ca I sa anulat garantia ca prezinta urme de lichide si ca daca vreau sa il fac in postgarantie ma costa 1280 lei si bineinteles ca nu am acceptat telefonul costa 1800 lei am facut reclamatie la anpc dar inca nu am primit un raspuns pe data de 21.10.2019 am facut a doua reclamatie la ei pe motiv ca nu am mai primit telefonul inapoi sunt 38 de zile de cand nu stiu nimic de telefon evomag nu stie nimic de telefon am lasat mesaje la ei si pina la urma mau blochat . Chiar nu stiu ce sa mai fac daca puteti sa ma sfatuiti astept urgent un raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:58, 8 Noiembrie 2019
Se pare ca doar prin proces se poate face ceva.
Aveti dreptul la daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs in garantie de peste 45 zile fara nicio informatie despre starea lui virturs virturs Buna ziua. Am o problema cu un produs in garantie la EvoMag. Acesta a intrat in service in data de 2 octombrie. Pe 17 octombrie am sunat la customer care, ... (vezi toată discuția)
Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)
Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)