avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla cu creditul?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla cu creditul?

Buna ziua! Tatal meu a luat acum 10 ani de la BCR un card de credit?Avea 68 de ani.In urma cu 3 luni a decedat.Pana acum, am inteles de la mama mea ,ca in fiecare luna au platit doar dobanda.Tatal meu nu avea nimic pe numele lui.Ce se intampla acum?Se poate sa fi primit cardul acela cu suma de 10.000lei fara asigurare?Eu nu am mostenit nimic si nici nu pot sa platesc.Mama mea nici atat!Mentionez ca cei de la banca o suna intr-una pe mama mea.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2017
camycris, utilizator
Cel mai recent răspuns: camycris , utilizator 10:34, 25 Septembrie 2017

Art. 686 Cod Procedura Civila - Interzicerea executării silite[
(1) Dacă debitorul moare înainte de sesizarea executorului judecătoresc, nicio executare silită nu poate fi pornită, iar dacă moare după ce aceasta a fost pornită, ea nu poate fi continuată cât timp moştenirea nu a fost acceptată de către cei chemaţi la moştenire sau, în lipsă, cât timp nu a fost numit, în condiţiile legii, un curator al succesiunii ori, după caz, un curator special pentru executare, în condiţiile art. 58

]Deci mai pe romaneste daca nu deschideti succesiune dupa decedat aleluia executare silita ..

Atentie nu semnati absolut niciun angajament de plata cu nimeni....Nu dati atentie la nicio amenintare sau oferta ...

nu mai scrieti ingrosat !
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar Monica Polac Monica Polac Bună ziua, tata a decedat de 3 ani iar banca la care avea credit nu vrea sa treacă creditul nici pe coplatitor și nici pe moștenitor. Zic ca asa sunt ... (vezi toată discuția)
Clarificari art.686 ncpc - decesul debitorului catinf catinf Art. 686 Interzicerea executării silite (1) Dacă debitorul moare înainte de sesizarea executorului judecătoresc, nicio executare silită nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Restituirea creditului. ellak ellak O persoana X a obtinut un credit de la o banca din Romania .X a inceput sa achite ratele lunare( rata,dobanda,comisionul si asigurarea la firma de asigurari ... (vezi toată discuția)