avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere formular 630
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere formular 630

Locuiesc in Germania.Lucrez in Germania din anul 2000, Sunt si cetatean german si roman.Am primit de la ANAF o declaratie de impunere formularul 630 cu o suma de plata referitoare la plata CASS si pensii. Eu platesc in Germania si CASS si pensie, acolo unde am si adresa de domiciliu.Nu am realizat nici un venit in Romania, In banci in Romania nu am cont.Poate cineva sa-mi explice ptr ce mi s-a calculat o plata in Romania?
Este posibil ca sa platesc impozite si CASS atat la banca din Germania dar si la ANAF in Romania ? caci alta explicatie nu as avea la aceasta impunere.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vitasea77md , utilizator 16:24, 12 Octombrie 2017
Buna ziua. Numai acum am primit decizie 630 pentru plata contributii CASS pe anul 2012. Ce se intampla daca nu o platesc datoria pana finele anului, nu se prescrie obligatia de plata? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 630 tudor55 tudor55 Trebuie sa plateasca CASS in Romania o persoana fizica romana angajata in Anglia prin contract permanent ,pe o perioada nelimitata ? Mai concret ,este scutita ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala 630 jydanul jydanul Am primit aceasta decizie si am constatat ca am de platit cei 39 de lei pe luna pe anul 2012 ,an in care nu am lucrat si nu am avut nici un venit,de unde sa ... (vezi toată discuția)
Formularul 630 de la anaf. FuziIstvan FuziIstvan Ce trebuie facut cu formularul 630 de la Anaf ? (vezi toată discuția)