chiar credeti, @when ca unui copil cu febra ii arde de plecat de acasa in vizita, de joaca ?
Cred ca depinde de copil. Fi-miu la febra 38 e molesit, la 40 insa zburda si e activ, chiar ne-a pacalit foarte rau cand am zis ca uite, isi revine, scade febra, a inceput iar sa aiba putere iar cand am pus termometrul am intepenit si nu stiam cum sa ajungem cu el la baie mai repede sa-l bagam in cada.
Deci depinde de febra, depinde de copil. Iar eu ca tata, desigur, parere unica am fost langa copilul meu aproape la orice boala. Si nu as fi putut pleca de langa el. Poate sunt doar eu insa cand am copilul bolnav....... nu mai stiu de nimic altceva pana cand nu se face bine. Iar daca as fi divortat si as afla ca e bolnav la pat iar eu nu as putea merge sa il pup, sa il tin in brate........ ar fi cumplit. Asa cum ar fi si pentru copil sa nu ma vada cand ii e mai rau.
Eu n-as zice ca moare daca ramane cateva zile acasa..
Eu n-as zice ca moare daca pleaca de acasa. Desigur, aici depinde si unde. Daca e tatal implicat sau nu.
conteaza si la ce distanta sunt unul de altul, daca au masina.. Poate sunt vecini de palier si atunci sigur.. il poate lua in paturica..
Exact, conteaza foarte multe.
Iar in cazul de fata, dat fiind faptul ca vorbim de o persoana violenta, cred ca ar fi bine ca mama sa ia masuri de precautie si privind vizita in general si privind acest week-end.
Fostul partener a fost violent si cu copii?
Copilul ce spune? vrea la celalalt parinte?
Chiar daca a expirat ordinul de protectie tot nu sunteti obligata sa il primiti in casa dumneavoastra.