avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecătorul a luat în considerare la aplicarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecătorul a luat în considerare la aplicarea pedepsei doar declarațiile martorilor mincinoși. Pot obține înregistrarea ședinței de judecată pentru a demonstra asta?

În proces au fost audiați mai mulți martori, unii au spus adevarul altii au mințit, cei care au mințit sunt rude cu inculpatul insa judecătorul le i-a de bune declaratiile , tocmai pentru al ajuta pe inculpat acesta fiind o persoana influentă.Judecatorul nu ia in considerare declaratiile celorlalti martori care îi contrazic pe cei doi martori mincinosi si îi atribuie inculpatului circumstanță atenuantă a provocării, adică a fost provocat si de scris a savarsit fapta, tocmai pentru a da cea mai usoara soluție pe care instanța o poate da unui inculpat renunțare la aplicarea pedepsei. Inculpatul scapa cu cea mai usoara pedeapsă. Vreau sa intreb de ce in hotararea data nu se specifică clar si ce au zis ceilalți martori si se iau in considerare doar declaratiile date de doi martori care sunt rude cu inculpatul si care daca nu ar fi mințit inculpatul ar fi făcut închisoare. Vreau să fac plângere la inspecția judiciară împotriva judecătorului care nici macar nu intreaba martorii da isi mentine declaratiile date anterior, se poate demonstra cu înregistrările sedintei de judecata, vreau sa intreb daca cer înregistrarea instanța este obligată să o dea sau nu. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 19:21, 24 Septembrie 2017
Multe procese din RO au final predestinat , toata lumea spune sa nu se comenteze solutiile instanțelor, sunt de acord dar solutiile instanțelor in care judecătorul a fost un adevarat arbitru si nu a tolerat nici o abatere din indeplinirea atribuțiilor si obligațiilor, in cazul meu subiect pasiv al infracțiunii a fost statul , adică mi-am îndeplinite atributiile in conformitate cu legea , au fost luate declaratii de la 5 martori care spun adevarul in timp ce altii 2 impreuna cu inculpatul spun că in calitate de politist am gresit spunând un lucru total nepotrivit la momentul ajungeți mele la un apel 112.Au fost luate de bine declaratiile martorilor mincinosii iar soluția instanței fata de inculpat a fost renunțarea la aplicarea pedepsei, Oare este o soluție dreapta, atata vreme cat a fost facuta si plângere împotriva mea de purtare abuzivă care s-a soldat cu o clasare deoarece eu nu am gresit in indeplinirea atribuțiilor de serviciu.Ce este ciudat nicăieri in solutiile date de catre instanta de fond si ea de apel nu se pomeneste de acest fapt.Cu stimă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 260 dolar dolar am facut o marturie mincinoasa,a inceput urmarirea penala impotriva mea,dar nu a ajuns dosarul la procuror, este la politie,imi pot retracta ... (vezi toată discuția)
Renunțare aplicare pedeapsa viorelv viorelv In cazul in care in procesul penal nu m-am constituit parte civilă , fiind persoana vătămata doar, la infracțiunile de ultraj si tulburarea ordinii și ... (vezi toată discuția)
Martori necitati in proces penal roberto3 roberto3 Buna ziua! Vreau sa intreb de ce din opt martori in total intr-un proces penal doi dintre ei nu au fost citati-mentionez ca cei doi erau chiar la fata locului ... (vezi toată discuția)