avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nulitate P.V.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nulitate P.V.

Buna ziua,

Aseara, am primit "cadou" o amnda grasa de la politia rutiera pentru incalcara linii contiune. Doresc sa stiu daca pot contesta procesul verbal deoarece agendul de circulatie mi-a pocit numele, in loc de Mielcioiu acesta a scris Milcioiu, iar in descrierea faptei acesta a scris "...a efectuat un viraj la stanga in directie de mers T, spre Rm Valcea incalcand marcajul ..." politistul a scris ca simblol al semnului perpendicular "T' in loc de "⊥". As avea vreo sansa sa castig contestarea acestui P.V.?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Claudiu_Daniel, utilizator
Acestea sunt cateva erori materiale care nu pot rasturna situatia de fapt.
Pentru ce invocati dvs, nicio sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto este este Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale minore. Accidentul s-a produs cand eu eram in coloana pe banda a ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism sector 6 vasta vasta Mi-a fost ridicat autoturismul parcat regulamentar (zic eu) pe o straduta langa Orizont (Drumul Taberei) sector 6. Motivul a fost art. 174 lit. e (oprire în ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la contestarea procesului verbal de contraventie? mita_andrei12 mita_andrei12 Buna ziua! Astazi 22.11.2012 am primit o amenda de la o patrula de la o sectie de politie din Iasi, pe urmatorul motiv, citez din procesul verbal, \\"a condus ... (vezi toată discuția)