avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Camerele video
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Camerele video

1.Este legal sa se instaleze camere video in salile de clasa din scoli fara acordul profesorului, parintilor?
2.Firmele care instaleaza sisteme de supraveghere necesita licenta pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: felixtm , utilizator 00:33, 5 Octombrie 2009
Pai cu acordul cui se instaleaza daca nu a directorului,profesorului si a parintilor???

Ce parinte refuza supravegherea copilului (numai unul care stie ce "educat" e copilul lui). In zilele noastre cand in timpul pauzelor chiar si a orelor copii se bat e BUNA ideea (nu stiu cat de legala e) de a supravegea clasa si de a stii pe cine sa tragi la raspundere.. Daca vor fii camere poate se mai reduc putin incidentele gen:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Camere video in clasa Simona Blaga Simona Blaga Ma poate obliga directorul scolii sa imi monteze camere video in sala de clasa, fara ca eu sa fiu de acord? (vezi toată discuția)
Sistem video instalat in salile de clasa din scoli ContSters103501 ContSters103501 E o adevarata nebunie sa se instaleze sisteme video in salile de clasa din scoli. Nu se incalca prevederile legii 128/1997 art 97 alin 2? Art. 97. - (2) ... (vezi toată discuția)