avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reclamație angajat Primărie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reclamație angajat Primărie

Buna ziua,

Am urmatoarea problema.

Sunt in curs de a obtine actele pentru constructia unei case. Pentru obtinerea certificatului de urbanism de la Primarie am asteptat mai mult decat mi sa comunicat initial cu aprox. 2 sapt. sa intarziat pe motiv ca este un singur angajat si a plecat in concediu, totodata autorizatia de constructie tot de la Primarie, reprezentantul acesteia a gresit de 3 ori, fapt care ma intors din drumuri si mi sa tergivesat alte proceduri necesare demararii constructiei.

Mentionez ca actele au fost depunse si preluate de un reprezentat care nu a fost in masura sa constate pe loc greseala.

Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti unde as putea depune reclamatie/sesizare inafara de Primarie.
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Veronica88, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara! ma confrunt cu următoarea problema mai mult decat ... Ronix Ronix Bună seara! Ma confrunt cu următoarea problema mai mult decat bizara! În anul 2021 am obținut o Autorizație de construcție a unei case conform unui ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire emisa cu probleme in proiect Nicolae90 Nicolae90 Buna. Recent am obtinut o autorizatie de construire pentru o constructie p+m cu amplasament pe o strada pe care se pare ca exista obligatia de retragere de la ... (vezi toată discuția)
Cum se poate corecta adresa intr-un contract de vânzare cumpărare? Liventa Liventa Buna ,am cumpărat un apartament ,si adresa din contract este greșită,este practic pe o alta strada.O greșeală de urbanism de la primăria locala.Nu este ... (vezi toată discuția)