As dori sa stiu și eu conform căreia legi doamna administrator ne-a zis că trebuie să-i cumpăram imprimanta,nu știu ce program,și chiar și xerox dacă dorim hârtii de la administratienoi fiind chiriași ai primăriei!!!
Atunci trebuie sa intelegeti ca asociatia are rol de angajator. Administratora fiind salariat, nu trebuie sa plateasca din buzunarul ei pentru cele necesesare in indeplinirea datoriilor de serviciu. Probabil ca nici dvs la serviciul dvs nu va pune patronul sa platiti pentru ce folositii in activitatea de salariat.
Bineinteles ca angajatorul este cel ce stabileste ce este necesar pentru desfasurarea activitatii unui salariat. Unii angajatori le da salariatiilor pentru evidenta contabila, un pix si un top de hartie. Altii, ii doteaza cu program de contabilitate, calculator, imprimanta, etc.
Fiind asociație de chiriași ar trebui sa facă cerere cu preferințele care le are către primărie,iar la locul de munca angajatorul oferă xerox,imprimanta și cele necesare așa e ceva normal ....
Adminstratie
ktink
Ma intereseaza cine verifica activitatea administratorilor de bloc, daca acestia comit ilegalitati, de exemplu, daca in chitantier pune cartonul sub prima ... (vezi toată discuția)