avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație locatari, pretenții administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație locatari, pretenții administrator

As dori sa stiu și eu conform căreia legi doamna administrator ne-a zis că trebuie să-i cumpăram imprimanta,nu știu ce program,și chiar și xerox dacă dorim hârtii de la administratienoi fiind chiriași ai primăriei!!!
Cel mai recent răspuns: Aylyn32 , utilizator 15:01, 25 Septembrie 2017
Administratora este salariata a Asociatiei sau are propria firma de administrare?
Madalin Ioan a scris:

Administratora este salariata a Asociatiei sau are propria firma de administrare?

Salariata a asociației noi locatari o plătim
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada asigurarea tuturor pretentiilor administratorului de imobil
Atunci trebuie sa intelegeti ca asociatia are rol de angajator. Administratora fiind salariat, nu trebuie sa plateasca din buzunarul ei pentru cele necesesare in indeplinirea datoriilor de serviciu. Probabil ca nici dvs la serviciul dvs nu va pune patronul sa platiti pentru ce folositii in activitatea de salariat.
Bineinteles ca angajatorul este cel ce stabileste ce este necesar pentru desfasurarea activitatii unui salariat. Unii angajatori le da salariatiilor pentru evidenta contabila, un pix si un top de hartie. Altii, ii doteaza cu program de contabilitate, calculator, imprimanta, etc.
Fiind asociație de chiriași ar trebui sa facă cerere cu preferințele care le are către primărie,iar la locul de munca angajatorul oferă xerox,imprimanta și cele necesare așa e ceva normal ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adminstratie ktink ktink Ma intereseaza cine verifica activitatea administratorilor de bloc, daca acestia comit ilegalitati, de exemplu, daca in chitantier pune cartonul sub prima ... (vezi toată discuția)
Divergente cu presedintele asociatiei andreeaneagu andreeaneagu Va rog foarte mult sa-mi raspundeti si mie la urmatoare intrebare. Asociatie de proprietari nu trebuie sa aiba calculator si imprimanta? Eu administrez o ... (vezi toată discuția)
Licenta program pentru asociatii de proprietari liliana_balan liliana_balan Buna ziua, Sunt administrator al unui bloc de 60 apartamente. Am cumparat un program cu licenta foarte util pentru a tine evidenta la tot ce necesar intr-o ... (vezi toată discuția)