avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz asociatie proprietari pentru debransare si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz asociatie proprietari pentru debransare si instalare centrala termica

Buna ziua,

As avea nevoie de sfatul cuiva legat de refuzul presedintelui asociatiei de proprietari de a semna actele necesare intocmirii documentatiei pentru montarea unei centrale termice de apartament si pentru debransarea acestuia de la reteaua de termoficare.

Tin sa precizez ca am obtinut semnaturile tuturor vecinilor ce detin deja o centrala termica, si a celor ce sunt in imediata apropiere a apartamentului meu (sus,jos, stanga,dreapta), dar presedintele refuza semnarea actelor.

Imi poate spune cineva daca exista o cale mai simpla decat a intentarii unui proces ?

In cazul in care procesul este singura optiune, imi puteti spune ce pasi ar trebui urmati?

Va multumesc pentru timpul acordat si pentru ajutor,
Ionut Moscalu
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
moscaluionutmihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: romindinu , utilizator 00:18, 15 Mai 2020
Initial incercati sa parcurgeti procedura prealabila
Notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia exercitarii cu respect si cu buna credinta a responsabilitatii functiei,de semnare documente necesare debransare-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
trec fix prin aceeasi problema :( as aprecia o solutie, o lege ceva prin care sa arat presedintelui ca nu este ok refuzul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am cumparat de curand un apartament in ploiesti si ... t.nicoleta t.nicoleta Debransare / acord vecini. Am cumparat de curand un apartament in Ploiesti si doresc debransarea lui de la sistemul de termoficare si montarea unei centrale ... (vezi toată discuția)
Probleme la instalarea unei centrale termice de apartament dahole dahole Buna seara, va rog sa imi spuneti daca la instalarea unei centrale termice de apartament este nevoie de acordul vecinilor directi. am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Acord de debranșare - probleme cu conducerea asociației de proprietari Madalin007 Madalin007 Bună seara.Madalin Ciuca este numele meu si locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si sase scari situat in sectorul 4 .Apartamentul se afla la etajul 9 din 10.iar ... (vezi toată discuția)