Buna ziua,acum cativa ani am facut un act de vazare-cumparare cu intretinere cu socrii ,in care scria ca acestia ne lasa casa si ca noi trebuie sa-i intretinem de-a lungul vietii cu medicamente , mancaresi sa-i inmormantam iar toata cheltuiala sa faca undeva la15000lei.intre timp nu ne-am mai inteles si la dorinta acestora le-am dat 30000lei pt asi cumpara o garsoniera pe numele lor si sa ramanem noi cu casa,actele la casa ramanand aceleasi,dar am facut o foaei de mana cu banii pe care le-am dat impreuna cu doi martori care au semnat si si-au dat datele la buletin. Intrebarea mea este ca ar mai putea sa ne sparga actele,sau sa ne dea afara din casa din moment ce noi am investit aici si sotul meu mai are o sora,aceasta ar mai pute face ceva dupa moartea acestora.Astept un raspuns.
Este posibil ca sfatuiti de un,,binevoitor'' socrii sa ceara rezolutiunea contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere,incercand sa faca dovada ca nu ati prestat obligata de intretinere,cumpararea de alimente,medicamente,etc.Trebuia sa solicitati sfatul unui avocat inainte de a da suma de 30000 de ron.Incercati sa solutionati amiabil aceasta problema sau macar strangeti dovezi,chitante,martori care sa dovedeasca ca va indepliniti obligatia de intretinere astfel cum este stipulata.
Partaj divort
ContSters273668
in timpul casatoriei, bunica sotiei le-a oferit sotilor casa in care locuia prin contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere. in acest contract fata ... (vezi toată discuția)