Buna ziua, am fost angajat ca si consilier vanzari in cadrul unei companii cu contract pe perioada determonata de 3 luni. nu mam mai prezentat la serviciu in ultimele 3 zile din contract datorita faptului ca am gasit un post mai avantajos in cadrul altei companii...mentionez ca am anuntat ca nu voi mai semna prelungirea de contract, dar greseala mea este cei drept ca nu am anuntat ca nu ma voi prezenta la locul de munca in cele 3 zile mentionate mai sus. Aveam deasemenea dreptul la 5 zile de concediu.Intrebarea mea stimabililor domni ar fi in felul urmator: se pot regasii penalizari asupra salariului cuvenit pentru zilele lucrate sau comisionul din vanzari pana in acel moment avand in vedere situatia prezentata mai sus? Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta!
Sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia avertismentului, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.
Absentele nemotivate nu sunt platite , situatie in care pentru acele zile nu veti primi salariul.
Desfacere cim
MariaRamona
Daca o persoana absenteaza mai mult de 3 zile consecutive, pot sa dispun desfacerea contractului de munca fara realizarea unei cercetari disciplinare? (vezi toată discuția)