avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... judecare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

judecare in lipsa

sunt apelant si dosarul se afla in fata primului termen ,la acest termen se v-a face (ce-l mai probabil) si expunerea verbala
eu din diferite motive nu doresc sa ma prezit ,dar doresc sa depun note scrise . cum procedez ?
fac cerere de judecare in lipsa .in care solicit si admiterea probei cu inscrisiru si notelor scrise? sau depun numai note scrise prin care solicit si admiterea probei cu inscrisuri si judecarea in lipsa?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:54, 24 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@timpuriu, cereti judecarea in lipsa si faceti mentiune ca depuneti si notele respective, anexate, respectand termenul de minim 5 zile inainte de termenul stabilit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)
Pânã când pot sã depun probe noi? marusca marusca In cadrul unui proces sint reclamanta...am depus probele pe care le consider necesare si am depus raspunsul la intimpinare ,urmind sa am termen curind. Am o ... (vezi toată discuția)