am un vecin care sistematic ,folosindu-se de faptul ca locurile de parcare ale adp-ului nu sunt marcate imi lasa foarte putin spatiu pentru masina mea si se intinde pe un loc si jumatate.ce pot sa fac? nu am nici un chef sa am discutii cu el
Daca nu sunt marcate, acolo e sigur locul dvs ?
Puteti da si dvs o pensula, scrieti si nr autorizatiei, si daca incalca, il puteti atentiona amiabil, ii puteti scrie si un bilet in geam, cred ca va intelege. Daca nu, fie exemplificati parcand si pe locul lui, sa vada cam cum e, ori chemati plitia de la sectie si isi ia amenda, facetu-va si dvs probe ca face asta sistematic.
Multumesc,,m-am gandit la asta , insa ADP sector 5 nu a mai marcat locurile de parcare de vreo cativa ani buni si doi ,marcajul la ei inseamna una sau doua cifre cu spray vopsea.
Este locul meu de mai bine de 7 ani.ADP-ul interzice express, prin contract,orice fel de modificari ale locului de parcare, ''romanul'' in general nu da doi bani pe o eventuala tabla pe care as scrie autorizatia etc,insa problema este ca nefiind marcat locul de parcare ,longitudinal si transversal, el se poate pozitiona cum ii vine.Ramane varianta ...militienii
Locul de parcare
orsaia2006
in fata blocului era un loc de parcare liber ,am fost la ADP SECTOR 6 si m am interesat ,intre timp a aparut o masina parca cu un biletel pe care scrie loc ... (vezi toată discuția)