Fratele a făcut in instanța niște demersuri pentru a o declara pe mama in incapacitate și sa fie declarat tutore. Problemele de sănătate ale mamei merg spre rău , eu vreau sa o internez intr o clinica de recuperare dar cică trebuie sa aștept sa vina procuror,judecător și bu știu mai cine acasă sa o vadă lucru care ar dura nu știu cât timp și cică nu o pot interna.Ce pot sa fac ? Sa aștept sa se agraveze boala ? Are accident cerebral și trebuie recuperare !
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
cică nu o pot interna
V-ati interesat la clinica ? Nu toti cei internati dupa un accident vascular sunt pusi sub interdictie, asa ca interesati-va ce acte va trebuie pt internare.
Efectiv nu stiu ce demersuri face, am vorbit la clinica de cand au externat o din spiral, nu au vrut dar nici acasa nu aduc pe nimeni pentru recuperare,deja a facut escare care se agraveaza,toate articulatiile s au intepenit,este constienta si are dureri ,plange si sunt la mana celor doi frati care scos o din spital fara sa ma anunte ! Mama sta cu fratele .La ultima discutie mi a spus sa o iau in lipsa lui! Eu documente nu am sunt la ei.