avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Persoana cu handicap sever, demersuri pentru internare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Persoana cu handicap sever, demersuri pentru internare în clinică de recuperare

Fratele a făcut in instanța niște demersuri pentru a o declara pe mama in incapacitate și sa fie declarat tutore. Problemele de sănătate ale mamei merg spre rău , eu vreau sa o internez intr o clinica de recuperare dar cică trebuie sa aștept sa vina procuror,judecător și bu știu mai cine acasă sa o vadă lucru care ar dura nu știu cât timp și cică nu o pot interna.Ce pot sa fac ? Sa aștept sa se agraveze boala ? Are accident cerebral și trebuie recuperare !
Cel mai recent răspuns: craciun vilia , utilizator 11:01, 23 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cică nu o pot interna

V-ati interesat la clinica ? Nu toti cei internati dupa un accident vascular sunt pusi sub interdictie, asa ca interesati-va ce acte va trebuie pt internare.
Efectiv nu stiu ce demersuri face, am vorbit la clinica de cand au externat o din spiral, nu au vrut dar nici acasa nu aduc pe nimeni pentru recuperare,deja a facut escare care se agraveaza,toate articulatiile s au intepenit,este constienta si are dureri ,plange si sunt la mana celor doi frati care scos o din spital fara sa ma anunte ! Mama sta cu fratele .La ultima discutie mi a spus sa o iau in lipsa lui! Eu documente nu am sunt la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce implica declararea unei persoane cu handicap sever in incapacitate craciun vilia craciun vilia Mama a suferit un atac cerebral , cu imobilizare la pat si nici nu mai poate sa vorbeasca.Fratele meu face demersuri pentru a o declara in incapacitate si cred ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange client cu accident vascular cerebral? ... ottotavy ottotavy Reziliere contract Orange client cu accident vascular cerebral? Bunica mea este internată într-un centru de recuperare, nu se poate deplasa sau vorbi. Nu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În urmă cu 10 luni am căzut la locul de muncă. ... Frosch Frosch Bună seara! În urmă cu 10 luni am căzut la locul de muncă. Am anunțat șeful în ziua respectivă și m-a rugat să nu îmi iau CM pentru că era foarte ... (vezi toată discuția)