avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre redactare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre redactare

Nu va supărati, am si eu o întrebare: in cât timp se redactează o hotărâre? In procesul tatalui meu dureaza din decembrie anul trecut si inca nu este scrisa. Tatal meu are 90 de ani si cred ca este hotărâtor . Poate mai trece un timp si nu mai e interesat de ce contine hotărârea. Nu credeti?
Vă multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: florentina891 , utilizator 12:04, 24 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Legal in 30 de zile.
In fapt, in functie de incarcarea instantei.
Formulati o cerere de urgentarea motivarii sentintei.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca neprimita Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu In data de 12.03.2013 am avut admisa cererea la judecatorie pentru taxa auto, au trecut mai bine de 30 de zile de la acea data si nu a ajuns hotararea la ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana se comunica o sentinta? pocoravalerica pocoravalerica In 4.04.2012 s-a dat sentinta intr-un proces civil.Astazi este 14.05.2012 si inca nu am primit comunicarea.Cat credeti ca mai dureaza? (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva. ContSters336686 ContSters336686 Buna seara, as dori sa stiu cat timp dureaza sa ajunga o hotarare judecatoreasca daca divortul a fost de comun acord...Multumesc !!! (vezi toată discuția)