avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am de recuperat cheltuieli de judecată dar nu găsesc ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am de recuperat cheltuieli de judecată dar nu găsesc pârâtul

Am de recuperat o suma de bani ce reprezinta ch de judecata . Paratul nu mai locuieste la adresa care era indicata in timpul procesului dar stiu ca are o proprietate undeva in tara . Il pot soma acolo chiar daca nu are adresa din bulein la acea adresa unde este proprietar ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:34, 24 Septembrie 2017
Puteti desfasuta demersuri pentru executarea debitorului prin executor judecatoresc responsabil teritorial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata leusan leusan In urma unui proces civil am de recuperat de la parat suma de 5000 lei. Am titlu executoriu ,facut de catre executorul judecatoresc( inca din iunie 2014) ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite visavis visavis Sunt reprezentantul unei asociatii de proprietari si doresc sa prezint o speta, de altfel, comuna, in ideea ca aici voi gasi un raspuns pertinent. Prin cale ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva de plata pentru proprietar rau platnic Constantin 33 Constantin 33 Avem Hotarare definitiva data de tribunal de plata pentru proprietar rau platnic. Administratia se poate adresa direct Casei de Pensii pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)