avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de citare cu \"nimeni\" din localitatea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de citare cu "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplinită. Am un dosar pe rol, în care instanța a constatat că procedura de citare cu destinatar "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplini

Procedura de citare cu "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplinită.

Am un dosar pe rol, în care instanța a constatat că procedura de citare cu destinatar "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplinită.

La destinatar nu scrie nimic pe plic.

Pe plic scrie astfel la destinatar :
Destinatar :.............. (nimănui)..Strada :.... (tot puncte, puncte) NR... (nimic și aici) COD... (nu scrie nimic nici aici, poate a înțeles codul pin :))....LOCALITATEA :........ (Care vrei matale, dă cu zarul)...JUDETUL.... (hai nenea Fritz, da din pix și trimite-o înapoi, că eu trebuie să îndeplinesc procedura)....

Din acest motiv nu a putut fi comunicată nicăieri și nimănui comunicarea /expedierea /trimiterea si a fost returnata expeditorului - instanței si nu din alte motive

De aceea scrie chiar în dreptul destinatarului : "non reclame" - "nicht abgeholt" -" nu a fost ridicată" - ca destinatarul : "nimanui", din LOCALITATEA :........ (Care vrei matale, dă cu zarul)... nu a putut s-o ridice, și nu o va ridica niciodată, că nu există, și nici nu va exista în străinătate

Ce sfaturi, idei, etc. îmi dați în acest caz?

Mulțumesc anticipat pentru ajutor și răspunsuri acordate.
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 01:26, 25 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Invocati exceptia de procedura a nelegalei citari.
Se poate invoca sau cere constatarea excepția nelegalei citări (sau a neregulatei citări - nu știu care este mai bine) și în motivarile recuzarii /stramutarii!?

Eu am cerut strămutare, dar instanța a decis "având în vedere modul în care instanța a procedat la soluţionarea cererii sale, înțelege să formuleze cerere de recuzare a completului de judecată." "
Acum urmează termenul de recuzare

Sau poate e mai bine în aceasta fază, Invocarea nulităţii? (Nulitatea actelor de procedură Art. 178 NCPC)
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
Popescu2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie sau cerere de constatarea nulitatii ? ContSters40598 ContSters40598 Intro contestatie la executare formulata de mine in calitate de debitor, avand ca obiect constatarea intervenirii perimarii executarii silite, la termenul ... (vezi toată discuția)
Recuzare imparțialitate art 42(13) ncpc elemente ce nasc îndoieli cu privire la imparţialitate Popescu2012 Popescu2012 Care sunt cazuri /elemente ce nasc îndoieli cu privire la imparțialitate!? Art 42(13) NCPC Sunt cazuri de imparțialitate următoarele exemple!? : A - ... (vezi toată discuția)