Procedura de citare cu "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplinită. Am un dosar pe rol, în care instanța a constatat că procedura de citare cu destinatar "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplini
Procedura de citare cu "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplinită.
Am un dosar pe rol, în care instanța a constatat că procedura de citare cu destinatar "nimeni" din localitatea "care vrei matale" a fost legal îndeplinită.
La destinatar nu scrie nimic pe plic.
Pe plic scrie astfel la destinatar :
Destinatar :.............. (nimănui)..Strada :.... (tot puncte, puncte) NR... (nimic și aici) COD... (nu scrie nimic nici aici, poate a înțeles codul pin :))....LOCALITATEA :........ (Care vrei matale, dă cu zarul)...JUDETUL.... (hai nenea Fritz, da din pix și trimite-o înapoi, că eu trebuie să îndeplinesc procedura)....
Din acest motiv nu a putut fi comunicată nicăieri și nimănui comunicarea /expedierea /trimiterea si a fost returnata expeditorului - instanței si nu din alte motive
De aceea scrie chiar în dreptul destinatarului : "non reclame" - "nicht abgeholt" -" nu a fost ridicată" - ca destinatarul : "nimanui", din LOCALITATEA :........ (Care vrei matale, dă cu zarul)... nu a putut s-o ridice, și nu o va ridica niciodată, că nu există, și nici nu va exista în străinătate
Ce sfaturi, idei, etc. îmi dați în acest caz?
Mulțumesc anticipat pentru ajutor și răspunsuri acordate.
Se poate invoca sau cere constatarea excepția nelegalei citări (sau a neregulatei citări - nu știu care este mai bine) și în motivarile recuzarii /stramutarii!?
Eu am cerut strămutare, dar instanța a decis "având în vedere modul în care instanța a procedat la soluţionarea cererii sale, înțelege să formuleze cerere de recuzare a completului de judecată." "
Acum urmează termenul de recuzare
Sau poate e mai bine în aceasta fază, Invocarea nulităţii? (Nulitatea actelor de procedură Art. 178 NCPC)