In anul 2002 luna aprilie mama mea si-a pierdut propriu apartament prin evacuare silita. Motivul era o datorie nu foarte mare la intretinere suma a fost umflata artificial din penalizari iar suma primita nu ne-a permis sa ne cerem drepturile in instanta care am inteles ca aveam termen de 36 de luni. Noi avem actul de proprietate apartamentului. In acel an ca si in zilele noastre au fost abuz din partea EXECUTORILOR care a fost aranjament intre asociatia de proprietari si administratora blocului care au luat niste sume de bani. Eu sunt persoana cu dizabilitate nu sa tinut cont in acel an de aceea doresc sa stiu daca avem actele de proprietate daca exista totusi ceva portite in a recupera ceva tinand cont ca sunt persoana cu dizabilitate mama mea nu mai are o varsta care sa mai poata sa faca demersuri. Noi am platit intretinerea la vremea respectiva doar ca executorul nu a luat in consideratie platile efectuate. A fost un abuz. Dupa 2-3 ani de la evacuare mamei mele i sa oprit din pensie alte sume de bani, deci inca un abuz. Cine imi va plati mie stresul datorat de aceste abuzuri? se mai poate face ceva ?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunt aproximativ 15 ani din 2002 si pana in prezent. Nu vad ce s-ar mai putea rezolva, in afara de niste acatiste, desi cred ca si acolo costa ceva banuti.
Este siyuatie veche,nu mai aveti cum sa reveniti asupra executarii silite
Ati fost prezent la termenele de judecata,ati ridicat exceptii,ati solicitat proba cu inscrisuri=
expertiza financiar contabila?
Execuate silita
razmerita
Daca am primit somatia de evacuare investita cu formula executorie la cererea adjudecatarului, fara sa fiu anuntat de aceasta investire, pot sa ma apar? (vezi toată discuția)