Ne-am trezit la usa cu o firma de montat detectoare de gaz. Contracul a fost semnat de catre Presedinte si 3 din cei 5 membrii ai comitetului. De ce doar 3? Unul a refuzat si unul este decedat.... De doi ani nu s-au mai facut Adunari Generale. Nu am fost informati de deciziile asociatie in nici un fel. O parte din locatari refuza instalarea detectoarelor cu acesta firma din cauza pretului si a faptului ca dorim ca gazul sa se opreasca individual si nu pe toata coloana. Ce putem face? Asociatia refuza rezilierea cotractului cu firma respectiva. Multumesc
Conform dispozitii in vigoare adunarea generala a proprietarilor trebuie convocata in fiecare an de regula in primul trimestru
Chiar daca reprezentantii asociatiei nu convoaca adunare generala,legiuitorul a prevazut dreptul in favoarea proprietarilor ca acestia daca intrunesc coeficientul de 20% sa convoace adunare generala
detectoerele de gaz se instaleaza la nivelul fiecarui consumator
Fiecare consumator poate sa inchida gazul direct de la regualtorul individual
Asociați
Jimbolia
O întrebare am intr-o asociație convocarea adunări generale o poate face oricine din Membri Fondatori sau ? Doar președintele asociației ?! (vezi toată discuția)
Refuz montare
val3ros
buna ziua...fac apel la bunavointa dumneavoastra pt a primii sfaturi legate de urmatorul caz....
...asociatia de proprietari a fost notificata de Distrigaz ca ... (vezi toată discuția)