avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE LUCRU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE LUCRU

Buna ziua.Sunt mama singura in urma divortului si as dori schimbarea programului de lucru din tura de dimineata de la 7-15 la8-18,intrucat copilul a inceput scoala.Cum ar trebui sa formulez cererea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 25 Septembrie 2017
Domnule Director/ Administrator,

Subsemnata ............., salariata a societatii ............., in functia de............., solicit modificarea programului de munca de la orele 7-15 la orele 8-18,
Modificarea ma ajuta la ..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere schimbare program de lucru PetrescuVlad PetrescuVlad Ma puteti ajuta cu o cerere tip ptr schimbarea programului de lucru? In loc de 10-18 sa fie 8-16 ptr a putea urma o scoala de asistent general... am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori si eu un model de cerere pt a trece la program ... lumi d lumi d Buna ziua , as dori si eu un model de cerere pt a trece la program de opt ore de zi , acum lucrez in ture de 12/24/48 datorita faptului ca am avut probleme ... (vezi toată discuția)
Buna seara! imi puteti da va rog un model de cerere de reducere ... RebeccaB RebeccaB Buna seara! Imi puteti da va rog un model de cerere de reducere a programului la 4h pentru patrintele cu copil cu handicap grav? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)