avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea din concediul de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea din concediul de creștere a copilului

Bună ziua! Am și eu o întrebare. Dacă înainte de a intra în concediul de creștere a copilului, am beneficiat de concediu medical, deoarece am avut probleme medicale legate de sarcină,după terminarea concediului de creștere,este obligatoriu să revin la același loc de muncă? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alicia96 , utilizator 11:45, 4 Octombrie 2017
După terminarea concediului de creștere nu este obligatoriu să reveniti la același loc de muncă.
Chiar dacă am beneficiat de concediu medical de la serviciul respectiv?
Chiar daca ati intrat in CCC de la acel angajator.

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in luna iunie,anul urmator,o sa mi se termine concediul ... Andrada Balc Andrada Balc Buna ziua!in luna iunie,anul urmator,o sa mi se termine concediul de maternitate.Intrebarea mea este: se poate intra din concediu de maternitate in cel de risc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Intalnesc urmatoarea situatie, o angajata este in concediu crestere copil, 2 ani se implinesc in 15 iulie 2014. saptamana acesta m-a anuntat ... (vezi toată discuția)