avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract in prima luna
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract in prima luna

Buna ziua,
Am facut un contract la o cresa pentru copilul meu si vreau sa reziliez contractul pentru ca nu sunt multumit de servicii. Specific ca suntem in prima luna de contract.
Conform contractului trebuie sa ii notific cu 30 de zile inainte de reziliere. Dar avand in vedere ca suntem in prima luna de contract, pot rezilia contractul fara notificare?
Chiar daca sunteti in prima luna de contract nu aveti mai multe drepturi decat cele stipulate in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere AdrianNicola AdrianNicola In cazul unui contract de inchiriere spatiu birouri intre 2 firme Daca locatorul (chiriasul) vrea sa rezilieze contractul inainte de termen si in contract nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un contract? AndraProca AndraProca Pot rezilia un contract incheiat intre mine si RDS pe o perioada de 1 an de zile avand in vedere ca nu au trecut decat opt luni din perioada contractuala? ... (vezi toată discuția)
Rezilere contract orange zegetina zegetina Buna ziua. Am incheiat cu Orange un contract pe 24 luni pentru servicii de internet. Am avut extraordinar de multe probleme cu ei. Peste zi internetul merge ... (vezi toată discuția)