avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fereastra nouă a vecinilor dă în curtea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fereastra nouă a vecinilor dă în curtea mea

buna ziua, situatia mea este cam asa: vecinii mei vor sa-si schimbe acoperisul pastrand aceiasi forma dar vrând sa monteze ferestre de acoperis si in partea din spatele casei lor, cea care da spre curtea si casa mea. prin fereastra respectiva, ei pot vedea direct in camera mea. le-am spus de doua ori ca nu vreau sa-si monteze fereastra spre mine, dar ma ignora si continua lucrul. ce pot face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)
Limita legala a unei ferestre catre proprietatea invecinata moni_p6 moni_p6 Va rog, as dori sa stiu, care este limita legala a unei case cu fereastra catre spatiul invecinat? Vecinul meu si a construit o casa f aproape de limita ... (vezi toată discuția)
Distanta de construire locuinta fata de hotar gaskoe gaskoe Bun gasit. Doresc sa construiesc o locuinta P+M. Partea din spate a casei are, conform schitelor din proiect, distanta de 90 cm fata de hotar. Dirigintele ... (vezi toată discuția)