avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act aditional contract vanzare cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act aditional contract vanzare cumparare imobil

Buna ziua. As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu o problema. As dori sa cumpar apartamentul parintilor mei (prin credit imobiliar), iar acestia doresc sa punem o clauza. Pot sa fac un act aditional in care sa faca referire la respectivul contract si in care sa fie specificata clauza? Banca nu accepta contractele cu clauza si nici sa apara in cartea funciara. Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Achiziție imobil cu credit imobiliar. cum se poate elimina clauza de întreținere din contractul de vânzare-cumpărare anterior? Mihai Slv Mihai Slv Buna ziua! As dori sa fac un imprumut imobiliar la o banca pentru achizitionarea unui apartament, iar printre conditiile acordarii creditului este specificat ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie poate fi atacat/conestat in instanta? sandu_valentin sandu_valentin Am o mare dilema....suntem trei frati (cel mai mic sunt eu) iar parintii ar dorii sa-mi faca act de donatie pe apartamentul in care locuiesc dumnealor,ca dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj prima casa1 scoatere codebitor toma1983 toma1983 Buna ziua, Trecand direct la subiect, problema mea este urmatoare: am divortat si am impreuna cu fosta sotie un apartament cumparat cu prima casa 1. Am ... (vezi toată discuția)