Avem de gand sa popularizam forumul, incepand cu 15 octombrie, prin urmatoarea strategie. In fiecare saptamana popularizam cate o rubrica a forumului (Asociatii de locatari, drept civil, etc) si propunem publicului Avocatnet.ro o lista cu cele mai interesante 25 de subiecte care au fost discutate in rubrica respectiva de-a lungul timpului. In acest fel, vom aduce in atentia publicului faptul ca in Forum se discuta subiecte extrem de interesante si de utile pentru toata lumea.
Asa incat am o rugaminte: haideti sa alegem impreuna cele 25 de subiecte care urmeaza sa fie prezentate in cadrul a 5 articole (cate un articol publicat in fiecare zi a saptamanii forumului Asociatii de locatari).
Ar fi perfect daca mai multi colegi ar propune cate 3, 4, 5 subiecte. Eu le voi centraliza la final si le voi alege pe cele mai importante 25 de subiecte dintre propunerile tuturor.
Foarte interesanta si utila propunerea dvs.!
Propun urmatoarele subiecte, momentan:
1 - stabilirea si calculul fondului de rulment
2 - stabilirea si calculul fondului de reparatii
3 - angajarea personalului in Asociatiile de proprietari
4 - legi, ordonante, ordine si directive ce trebuie respectate in activitatea financiar-contabila a unei Asociatii
5 - repatizarea consumurilor in Asociatiile ce nu sunt total contorizate.
:)
Din ce am observat, o prima selectie ar fi cea a subiectelor discutate, care au avut cel mai mare impact asupra userilor.
Se poate lua in calcul: nr. de vizualizari al respectivului topic, nr. de raspunsuri la tema pusa in discutie si criteriul notei (nota acordata) de subiect mai mult sau mai putin interesant.
O a doua selectie ar fi repetitivitatea temei pusa in discutie raportata la o anumita perioada de timp precum si impactul acesteia asupra userilor.
Si nu in ultimul rand, ar fi interesant zic eu, in primul rand ca motivatie, criteriul temelor care au creat conflicte si controverse din partea userilor.
Am selectat o parte din teme potrivit acestor criterii dar spre nedumerirea mea, nu pot prezenta adrese de link pentru ca imi lipseste de pe tastatura calculatorului un semn.Poate descopar alta modalitate de prezentare...
@cermak gruianu
Pentru a posta un link intr-un mesaj pe care urmeaza sa-l postati:
Deschideti o alta fereastra a browser-ului....mergeti la locul de interes....copiati adresa de pe browser.....va mutati pe browser-ul unde vreti sa postati link-ul si ...paste in mesaj...si gata!!!!
..........................
@Alin Popescu
Sunt atat de aproape de subiecte incat pot sa spun ca nu vad padurea ...de copaci.
Ma voi gandi, dar subiectele postate de @presedintele mi se par a fi de interes major si de luat in seama neaparat.
.................
1. Majoritate sau unanimitate la hotararile luate in adunarea generala.