Avem de gand sa popularizam forumul, incepand cu 15 octombrie, prin urmatoarea strategie. In fiecare saptamana popularizam cate o rubrica a forumului (Asociatii de locatari, drept civil, etc) si propunem publicului Avocatnet.ro o lista cu cele mai interesante 25 de subiecte care au fost discutate in rubrica respectiva de-a lungul timpului. In acest fel, vom aduce in atentia publicului faptul ca in Forum se discuta subiecte extrem de interesante si de utile pentru toata lumea.
Asa incat am o rugaminte: haideti sa alegem impreuna cele 25 de subiecte care urmeaza sa fie prezentate in cadrul a 5 articole (cate un articol publicat in fiecare zi a saptamanii forumului Asociatii de locatari).
Ar fi perfect daca mai multi colegi ar propune cate 3, 4, 5 subiecte. Eu le voi centraliza la final si le voi alege pe cele mai importante 25 de subiecte dintre propunerile tuturor.
d-na elga50, daca tema propusa de mine a fost dezbatuta si paradezbatuta pe forum inseamna probabil ca este interesanta si constatam in continuare ca tot ar mai fi de discutat pe marginea acestui subiect.Dar poate ca gresesc!?
Orice tema poate fi iar dezbatuta pentru ca cei interesati sunt alti si alti oameni. Am vrut sa spun doar ca cei interesati pot cauta pe Google in acest forum pe baza cuvintelor "cheie" si pot gasi discutii anterioare la tema si, eventual, isi pot lamuri unele chestiuni.
Aici, in acest topic, s-a intentionat doar punerea unor link-uri despre anumite teme, astfel incat administratorul site-ului sa adune mesajele din acele discutii si sa faca articole pe teme.
Proiectul, deocamdata, nu a luat contur.
Daca aveti ceva de discutat am sa va rog sa postati pe un topic deja existent despre tema pe care doriti s-o puneti in discutie sau sa lansati un topic nou si sa nu mai postati aici.