Avem de gand sa popularizam forumul, incepand cu 15 octombrie, prin urmatoarea strategie. In fiecare saptamana popularizam cate o rubrica a forumului (Asociatii de locatari, drept civil, etc) si propunem publicului Avocatnet.ro o lista cu cele mai interesante 25 de subiecte care au fost discutate in rubrica respectiva de-a lungul timpului. In acest fel, vom aduce in atentia publicului faptul ca in Forum se discuta subiecte extrem de interesante si de utile pentru toata lumea.
Asa incat am o rugaminte: haideti sa alegem impreuna cele 25 de subiecte care urmeaza sa fie prezentate in cadrul a 5 articole (cate un articol publicat in fiecare zi a saptamanii forumului Asociatii de locatari).
Ar fi perfect daca mai multi colegi ar propune cate 3, 4, 5 subiecte. Eu le voi centraliza la final si le voi alege pe cele mai importante 25 de subiecte dintre propunerile tuturor.
Oare!? Eu cred ca stiti dar intrebarea dv ne da ocazia sa explicam pentru altii, mai ales incepatorii:
Sub mesajul pe care l-ati postat aveti cateva butoane printre care si unul pe care scrie "Editeaza". Acesta se poate folosi daca imediat dupa postarea anuntului ati constatat ca ati gresit textul, exprimarea, ati facut greseli de ortografie, de exprimare, etc, aveti posibilitatea sa reeditati, sa rescrieti, sa modificati textul.
La fel daca vreti sa mai adaugati o fraza.
Deci apasati pe butonul de Editare, modificati, corectati sau adaugati si apasati apoi pe butonul "publica mesaj".
Mesajul dv va fi postat din nou cu modificarile facute si cu mentiunea la subsol ca a fost reeditat de dv la data... ora....
Poate un subiect interesant ar fi si “schimbarea de destinatie din spatiu de locuit in spatiu cu alta destinatie”. Eu il consider un subiect interesant pentru ca am avut foarte mult de “luptat” cu cateva Asociatii de Proprietari dar nu ce este interesant pentru mine poate fi interesant si pentru majoritatea celor ce intra pe acest site. Nu am studii juridice dar acest subiect am fost nevoit sa-l studiez si in momentul de fata ma intreb de ce oare legiuitorul a mentionat in Lege ca pentru a schimba destinatia unui apartament din spatiu de locuit in spatiu cu alta destinatie este necesar si acordul proprietarilor direct AFECTATI. N-ar fi fost mai bine daca acesti proprietari s-ar numi proprietari direct INVECINATI? Nu sant manipulati cei ce trebuie sa semneze acel acord ca vor fi “afectati”?
Afectati sau invecinati, cei cu pricina au si ei creierul lor si inteleg pentru ce li se cere un acord, nu cred ca sunt manipulati de termenul respectiv. Iar tema a fost dezbatuta si paradezbatuta pe forum.
Aici unde scriem acum, administratorul site-ului a dorit sa-i indicam discutiile si problemele abordate cel mai des, indicandu-i link-urile respective.
Foarte interesanta problema.
Vecinul meu ma uraste de moarte pentru ca i-am atras atentia in cateva randuri ca mai trebuie platita si contributia la cheltuielile generale ale blocului (pe scurt, un cuvant oribil, intretinerea). Doresc sa deschid o firma de administrare a blocurilor de locuinte si nu pot deoarece nu vrea sa-mi dea avizul lui. Oficial cica va fi in permanenta un du-te vino pe palier, iar el nu suporta zgomotul. De geaba i-am explicat ca nu are cine sa vina, iar daca vine cineva e un accident sau o urgenta. Oare e corect si in ce masura? Multumesc.