avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Acceptare decontare lucrari in baza politei de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Acceptare decontare lucrari in baza politei de asigurare tip CASCO

Am urmatoarea problema :
Masina asigurata pe CASCO .La incheierea politei de asigurare CASCO s-a facut inspectia masinii si s-a constatat ca bara de protectie spate este "zgariata" pe o suprafata de 5 x 5 cm . Acum aceasta bara a fost avariata in urma unui eveniment .Asiguratorul accepta inlocuirea barei dar nu si vopsirea acesteia , pe motiv ca cea pe care o inlocuieste a fost " zgariata".
Nu mi se pare corect sa nu accepte in totalitate vopsirea , consider ca ar trebuie sa accepte vopsirea dar intr-un anumit procent , de exemplu 80%. Asiguratorul trebuie sa aduca masina la starea care era in momentul incheierii politei de asigurare. Cand a efectuat inspectia bara era vopsita ! Acum ar fi nevopsita !
Cum ma sfatuiti sa procedez ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident din vina altuia,plata reparatii florificiu florificiu Buna ziua In jurul datei de 15 august,mai exact in acea saptamana prietenul meu a avut 2 accidente de masina ambele din vina celuilalt conducator auto,primul ... (vezi toată discuția)
Refuz reparatie casco george_valentin george_valentin Buna ziua, Sunt proprietarul unei polite casco \"premium\" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata dauna casco lia88 lia88 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere. In 29.12.2011 am deschis un dosar de dauna (in baza politei casco) deoarece mi-am gasit masina ... (vezi toată discuția)