avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... obezitatea - invaliditate?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

obezitatea - invaliditate?

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca obezitatea (mai mare decat nivelul maxim, resp. 1,75m si 128 kg), plus tromboflebita avansata generata de aceasta obezitate, ar putea constitui invaliditate, pt. pensionare pe caz de boala. Este vorba despre sotul meu, in varsta de 53 ani, a carui mobilitate s-a redus la parcurgerea doar a circa 50 de pasi. Are vreo sansa sa se pensioneze, cu peste 25 de ani de munca, cu Carte de Munca? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:30, 5 Octombrie 2009
Luati legatura cu medicul de familie si, daca este cazul, va recomanda sa mergeti la comisia de expertiza medicala, care face propunerile de pensionare pentru incapacitate de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate aurel_- aurel_- Ma numesc pop aurel si am 47de ani . As dori sa aflu daca ma pot pensiona de boala dupa 3 operati de hernie ombilicala,tensiune mare (190\100)si tromboflebita ... (vezi toată discuția)
La limita puterii redialboss redialboss buna ziua am 37 ani , o vechime in canpul muncii de 17 ani iar de 3 ani sufar de ... (vezi toată discuția)
Daca se poate pensiona hoina hoina As dori sa stiu daca in urmatoarea situatie reala se poate pensiona 1/operatie pe inima dupa infarct miocardic sever cu triplubypass 2/diabet zaharat ... (vezi toată discuția)