avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Împărțire moștenire intre frați
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Împărțire moștenire intre frați

Bună seara, în urma cu 5 luni a murit soacra mea cu care locuiam împreună de 23 ani. Se tine cont la succesiune de faptul ca noi am investit în casa am renovant pe interior, am schimbat toată tâmplăria, am montat centrala termica și calorifere și nu în ultimul rand am suportat toate cheltuielile de înmormântare și parastasele de pana acum. Menționez ca soțul mai are un frate, iar socrul este mort de 10 ani.
Cel mai recent răspuns: 71daniela , utilizator 16:43, 28 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Sper ca aveti acte care sa ateste ca ati investit in acel imobil.
Da, oate cheltuielile efectuate de dumneavoastra pentru inbunatatiri se scad din valoarea imobilului si constituie un atu ca acesta sa va fie dat dumneavoastra in natura.
Cheltuielile de inmormantare si celelalte constituie pasivul masei succesorale.
Multumesc pentru raspuns. Am cautat bonurile stranse cu grija in anul 2006 cand am facut renovare, dar spre ghinionul nostru 80% dintre ele sunt albe nu se mai vede nimic pe ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de moștenire ion mirela ion mirela daca am acte cu care sa dovedesc ca eu am suportat toate cheltuielile de inmormantare a socrilor mei , iar sotul meu mai are 4 frati , ce cota parte are din ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme leusan leusan Socrii mei au decedat Socrul acum 10 ani si soacra acum 1 an si jumatate.Dupa socru nu s-a deschis mostenirea nici pina acum.Dupa soacra s-adeschis numai o ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cu rezerva uzufructului viager nicolwilly nicolwilly ce trebuie sa fac dupa divort, fara copii, ca sa pot beneficia de pe urma unui imobil pe care l-am cumparat de la parintii sotului in 2011, pe baza de contract ... (vezi toată discuția)