avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita casco

Buna seara,

Am instrainat masina acum 2 saptamani.
Am facut si.un contract de vanzare cumparare cu persoana in cauza.
Astazi a.avut loc un accident si maasina este dauna totala pot anula contractul ptr a beneficia de polita casco.pe care o am incheiata ptr autovehicul?
Mentionez ca in actele masini momentan proprietar este persoana care are si.polita incheiata.
Numere de inmatriculare.ramanand aceleasi.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:29, 29 Septembrie 2017
Sa inteleg ca:
ati vandut masina, ati incasat banii iar acum vreti sa incasati si de la firma de asigurari, corect??
pai suna a frauda...ce ziceti???
Draga Olguta

Zic urmatoarele:

Cu siguranta ai ratat cateva randuri din ce am scris mai sus.

Tipic romanesc sa dai cu gura inainte sa intelegi situatia, am presupus ca pe acest forum sunt oameni cu o calificare in diverse domenii nu doamne de la colt de strada cu niste calificari inchipuite.

MultumescOlga Tanase a scris:

Sa inteleg ca:
ati vandut masina, ati incasat banii iar acum vreti sa incasati si de la firma de asigurari, corect??
pai suna a frauda...ce ziceti???

Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
ContSters441334, utilizator
Dosarul de dauna se deschide pe numele proprietarului trecut in acte la data accidentului. Dvs. trebuie sa dati o imputernicire cumparatorului de a va reprezenta pe intreaga durata a solutionarii dosarului de dauna si, in final, sa incaseze despagubirea acordata.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Dauna auto pe alt propietar decat soferul delescu andrei delescu andrei Am cumparat o masina cu act de vanzare cumparare, dar nu am inregistrat masina, merg asa cu ea. Am facut un accident si trebuie sa fiu despagubit, dar de la ... (vezi toată discuția)
Casco auto se mentine la schimbarea proprietarului ? raduiulian raduiulian Buna ziua, Tatal meu are un autoturism asigurat CASCO care expira la sfarsitul anului. Pe de alta parte, doreste sa-mi cedeze autoturismul mie prin act de ... (vezi toată discuția)