avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Auto second hand verificat în service înainte de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Auto second hand verificat în service înainte de achiziționare, probleme mari după doar 4 zile. Cine e răspunzător, vânzătorul sau service-ul?

Buna ziua,

In data de 15.09.2017 am cumparat o masina second hand, acesta a fost verificata la un service autorizat skoda si acestia mi-au spus ca masina este in regula. Dupa 4 zile masina a incetat sa functioneze, iar reparatia acesteia este una foarte costisitoare. In cazuri de genu cine ar trebuii sa suporte cheltuielile cei de la service s-au vanzatorul? Mentionez ca am cerut si un test de compresie pentru masina si acest lucru apare si pe hartie inca cei de la service mi-au spus ca nu este necesar pentru aceasta masina.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: daniel_fergusson , utilizator 22:51, 20 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, as vrea sa va intreb ca in cazul de fata garantia se aplica si in momentul in care acesta nu este inclus in contract? Daca da cum pot proceda?
~ Conținut șters la cerere ~
Cum sa terminat ? Ati avut sau nu castig de cauza?
"""(2) Este ascuns acel viciu care, la data predării, nu putea fi descoperit, fără asistenţă de specialitate, de către un cumpărător prudent şi diligent"""
Cumparatorul a avut asistenta de specialitate. """" înainte de a cumpăra mașina aceasta a fost verificată la service și nu s-a constatat nimic defect"""

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cu o masina de 16000 euro excelenta32 excelenta32 buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : am cumparat o masina in valoare de 16000 euro de la o persoana fizica dintr-un oras mai indepartat fata de cel in ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovechicul cu vicii ascunse anonim123434 anonim123434 In urmă cu 10 zile am achiziționat un autoturism, la momentul cumpărării mașina s a comportat super ok însă a doua zi a început să aibă probleme am ... (vezi toată discuția)