avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

restanta la o banca in 2013 neplatita ,trimisa la o firma de recuperare si transformata intr-o poprire pe salariu luna septembrie 2017 de un executor! SE POATE CONTESTA ,CUMVA?
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
andreigabriell, utilizator
In principiu aveti posibilitatea unei contestatii la executare daca mai sunteti in termen si daca existe motive cu privire la intinderea creantei ce a fost pusa in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare creanta executor EfrimovD EfrimovD Buna ziua, Daca banca nu a cerut actualizarea creantei (2013-executat silit--2017 cesionat Kruk) într-o executare silita si dupa 4 ani a cesionat creanta ... (vezi toată discuția)
Executorul continua poprirea Elena196767 Elena196767 Buna seara. In 2013 am primit o citatie de la executorul judecatoresc pentruun credit neplatit, s-a oprit o suma de bani din salariu pana in 2018, apoi nu am ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre recuperator in timp ce am poprire pe salariu pentru aceeasi datorie isaisa isaisa In ultimii 3 ani angajatorul a doat curs unei Solicitari de executare a popririi asupra veniturilor mele de natura salariala, 33%. Din Iunie 2013 recuperatorii ... (vezi toată discuția)