avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine raspunde?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine raspunde?

La plangerea penala a angajatorului am fost susepndata penala " pana la solutionarea dosarului".
Dupa patru ani si jumatate de neurmarire penala , din parte vatamata , angajatul este audiat ca martor.
In ordonanta se mentioneaza" fapta nu exista".
Cine este vinovat?
Statul sau angajatorul?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ordonanta a ramas definitiva, depuneti o cerere catre angajator in sensul de a dispune reluarea activitatii si plata tuturor drepturilor salariale din urma. Daca nu raspunde va puteti adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere prim procuror viorelv viorelv Am făcut plângere împotriva soluției de clasare a procurorului de pe lângă judecătorie la prim procurorul de le lângă Tribunal, acesta a admis ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal 4-5 zile MCristiiii MCristiiii Bună seara, Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea ... (vezi toată discuția)