avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransare apa/canalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransare apa/canalizare

Buna,

Noi locuim intr-o casa batraneasca, unde nimeni nu are acte pe ea. La e-on am putut sa ne facem contract pe numele nostru( nu era debransata lumina), insa la apa nu stim cum sa facem; din ce am citit pe net este nevoie de contract pe casa...acum multi multi ani a fost contract , pentru apa, dar cand au murit batranii s-a debransat ... Putem face ceva? Nu reusim prea curand sa facem acte pe casa, pentru ca, ma repet, nici copiii batranilor ce au stat aici nu au actele caeei, si e mai dificila situatia din cate am inteles...ideea este ca noi inca avem in curte tevile de x ani, camin, samd... Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
elizaelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:07, 3 Octombrie 2017
Va trebuiesc acte pentru casa daca imobilul este debransat, altfel nu puteti fi parte in contractul cu regia de apa, adica nu aveti calitate ca sa semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apaserv elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. noi locuim in casa bunicilor sotului meu, insa ei nu mai sunt in viata si nu are nimeni (nu s-a impartit casa) acte aici. cand bunicii au murit, s-a ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari criss_bitu2004@yahoo.com criss_bitu2004@yahoo.com este legal ca SC Apa Canal Sa sa inchida apa rece pe perioada nedeterminta din cauza datoriilor pe care le are asociatia de proprietari iar cei care platesc ... (vezi toată discuția)
Internarea unui batran intr-un camin de batrani Dal99 Dal99 Buna seara! As dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri intr-o problema.Bunica mea este nevazatoare de gradul I. A locuit pana de curand intr-o casa care a ... (vezi toată discuția)