avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine trebuie sa faca dovada in cazul unei plangeri la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine trebuie sa faca dovada in cazul unei plangeri la Primarie?

Buna ziua,

Am reclamat construirea unui gard fara autorizatie. Acesta a fost construit in 2016. Cei de la Politia Locala au fost si l-au intrebat pe vecin care a spus ca a fost construit acum 4-5 ani. Am fost sunata sa le aduc dovada ca este adevarat ce spun pe motiv ca "eu pe cine sa cred. Pe dvs. sau pe ei?"
Am o poza cum ca in 2015 NU era acolo gardul, deci automat ei au mintit. Legal cine trebuie sa faca dovada? Eu sau ei?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 14:55, 27 Septembrie 2017
Buna ziua,
Cel ce face o afirmatie TREBUIE s-o dovedeasca.
In aceste conditii dumneavoastra trebuie sa dovediti ca acel gard este construit cand spuneti.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am început să construiesc un gard și avem parte de hărțuire din partea vecinului de vizavi. ce putem face să scăpăm de teroarea la care ne supune acest om? pfaa pfaa Buna seara, Am o problema cu vecinul de vizavi si nu stiu cum sa o gestionez. Am cumparat un teren pe care am construit o casa. Langa parcela cumparata de ... (vezi toată discuția)
Tulburarea intimitatii aditza_25 aditza_25 Felicitari pentru site este bine venit si de un foarte mare ajutor,am si eu o problema si v-as ruga respectuos sa ma ajutati. Parintii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere ... atentu atentu Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere cu destinaţie de bucătărie de vară în spatele casei mele, lipită de peretele casei ... (vezi toată discuția)